Sukkerfrie Appelsin/Citron

Nyd vores håndlavet sukkerfrie Appelsin/Citron bolcher – en forfriskende og syrlig kombination af saftig appelsin og frisk citron, uden tilsat sukker. Hvert bolche er omhyggeligt håndlavet for at levere den autentiske og lækre smag af citrusfrugter. Lad dig forføre af den sprøde syrlighed, der danser på dine smagsløg, forstærket af charmerende motiver som en skive appelsin og citron. Oplev ren nydelse uden sukker.

Fra: 40,00 DKK

Beskrivelse


Indpakning
Når man køber bland sukkerfrie bolcher hos os, bliver de pakket i en klar og lufttæt bøtte med plads til 100 gram nydelige og velsmagende bolcher, klar til at blive genbrugt igen og igen, efter eget behov.

Ingredienser
Isomalt, aspartam, citronsyre, aroma, farver: E100,E120. Indeholder en phenylalaninkilde.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 988kJ/236kcal
Fedt 0g
Heraf mættede fedtsyre 0g
Kulhydrat 98g
Heraf sukkerarter
– Heraf sukkeralkoholer
0g
98g
Protein 0g
Salt
Kostfibre
0g
0g

Husk! Under opbevaring af bolcher holder de sig længst i noget lufttæt, dette kan være et syltetøjsglas eller den klarere plastik bøtte bolcherne ankom i, efter brug bedes der lukke luften ud af bøtten, da bolcherne derfor holder sig længere. Undgå at stille bolcherne tæt på en varmekilde eller i direkte sollys, derved bliver de hverken klisteret eller misfarvet. Bedst før: Se dato bag på produktet.

Indtagelse!
OVERDREVEN INDTAGELSE KAN VIRKE AFFØRENDE


 

Yderligere information

Vægt 0.11 kg
Størrelse 10 × 10 × 4.5 cm
Antal gram

1stk – 100gram, 2stk – 200gram, 3stk – 300gram