Mors dag

Hos Ringkøbing Bolcher Synes vi alle fortjener at blive forkælet, specielt ved særlige begivenheder. Derfor fører Ringkøbing Bolcher bl.a. et udvalg af gaver til mors og fars dag, så de kan få en ordentlig omgang forkælelse. Ringkøbing Bolcher er synonymt med klassisk dansk kvalitet, vi sætter en ære i det gode håndværk og fremstiller de bedste søde sager. Så er du ude efter forkælelse til mor, far eller en helt tredje som fortjener en god smagsoplevelser, så kig med her på siden. Vi tilbyder forskellige pakker og du har god mulighed for bestille en god blanding, som både passer til mors dag, som værtindegave eller fars dag.

Viser alle 3 resultater

 • Perfekt som gave

  Jordbær

  Rød

  Bolcher

  Bær Bolcher

  Dannebrog bolcher med Jordbærsmag

  40,00 DKK
 • Perfekt som gave

  Klassik Flødekaramel

  Hjerteligt Tillykke

  115,00 DKK
 • Bolcher med tekst

  Mor bolcher

  40,00 DKK

Idéer til mors dag

Står du og skal finde den perfekte forkælelse til din mor i forbindelse med mors dag, men har lidt svært ved selv at stykke noget sammen? Vi har samlet en lækker gave til din mor spækket med gode smagsoplevelser. Vi ved at det kan være svært at finde de gode idéer til mors dag, derfor har vi gjort arbejdet for dig og blandet de mest populære produkter fra Ringkøbing Bolcher – plus lidt ekstra. Vi synes at vores mødre fortjener at blive forkælet, uden at det skal være til besvær for dig.

Gavekurv mors dag

Har du særlige ønsker til indholdet i pakken, eller skal din mor bare lige have lidt ekstra så klarer vi det. Vi ved hvor svært det kan være at finde det rigtige indhold til gavekurven, derfor tager vi gerne tid til at snakke med dig om at lave en eksklusiv gavekurv til mors dag. Vi har et stort udvalg bolcher, chokolade mm. som kan samles til en unik gave, så tøv ikke med at kontakte os hvis du skal have hjælp. Kontakt os på tlf. 61 55 12 55, så tager vi en snak om indholdet til lige netop din mors dag gave.

Filtrer