Vi er godt sammensat team, som altid står klar til at hjælpe dig

Ringkøbing Bolcher er en lokal virksomhed med søstrene Stefanie og Julie som stiftere og ejere. De to unge søstre har altid haft en drøm om at være deres egen chef og har derfor startet dét, som de mente Ringkøbing manglede: Et bolchekogeri.

Om Ringkøbing Bolcher

Gammeldags bolcheteknik
Hos Ringkøbing Bolcher fremstiller vi bolcher, som man gjorde det i gamle dage – i hånden.  Når bolchemassen har nået den korrekte temperatur i gryden, hældes den ud på kølebordet, hvortil smagen og farven tilsættes, her er timingen vigtig, så bolchets struktur og smag bliver bibeholdt. Alle bolcher hakkes på en gammeldags brødmaskine eller klippes i hånden, og der er derfor aldrig nogen der er ens.

Vi laver mange af vores bolcher foran publikum. Det betyder, at du og hele familien er med til at kvalitetsteste bolcherne før de kommer på hylderne.

Naturlige ingredienser
Vi anvender kun naturlige smage og farver og ingen konserveringsmidler, hvilket er med til at give bolcherne den helt rigtige farve og smag.

Besøg os
Kom og besøg vores butik og kogeri, du er ikke i tvivl når du går igennem gågaden – en fantastisk duft af sprøde lækkerier. Bolcher i alverdens farver og chokolade eller flødeboller fra vores egen produktion – alt sammen noget for både store og små med sans for de gode råvarer.

Chokoladeworkshop
Vi tilbyder ydermere chokoladeworkshops, som er for de kræsne chokoladeelskere. Med chokolade fra Callebaut i Schweiz er kvaliteten og smagen i top og du bestemmer selv hvordan de skal se ud. Kom med ind bag væggene og oplev chokoladens magi.

– Velkommen til vores butik og kogeri, en verden af bolcher – en oplevelse du sent vil glemme.