Mix – Konfirmand Bolcher


Opdag vores håndlavede konfirmandbolcher med delikate smage, hver farve har en sin egen unikke smag. Dette mix bolcher er individuelt pakket og udgør en elegant bordpynt til din konfirmationsfest. For en ekstra touch af finesse kan bolcherne også pakkes i små silkeposer, der matcher festens farvetema, og suppleres med et tilsvarende bånd, hvor du kan tilføje personlig skrift, så alle kan identificere værten og festens dato. Ønsker du yderligere tilpasning, kan du tilføje et vanilamærke i den helt rigtige farve.

Bolcherne med silkepose, bånd og vanilamærke kan skræddersys efter dine præferencer, hvilket gør dem ideelle som bordpynt, navneskilte til gæsterne eller endda som en smagfuld form for invitation. Dette tilbyder ikke kun en himmelsk sød oplevelse, men også en unik og personlig prægning til en særlig dag.

Vedrørende spørgsmål eller bestilling af silkepose, personligt bånd og vanilamærke til bolcherne, kan du kontakte os via vores sociale medier, e-mail eller ringe til os på. +45 61 55 12 55.


 

Fra: 30,00 DKK

Beskrivelse


Indpakning
Når du køber konfirmandbolcher hos os, bliver de pakket i en stor spidsposer, så de er klar og pakket til at blive sendt ud til jer derude.

Ingredienser
Sukker, glukose, aroma, citron- og æblesyre, ammoniumklorid, farver: E100, E102, E120, E131, E133, E141, E153, E160a, E171

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1639kJ/386kcal
Fedt 0g
Heraf mættede fedtsyre 0g
Kulhydrat 96g
Heraf sukkerarter 71g
Protein 0g
Salt 0g

Opbevaring/Friskhed
Der bliver dagligt produceret håndlavet bolcher i vores kogeri i Ringkøbing, så man er ganteret friske og velsmagende bolcher, ved en handel i en af vores butikker i Søndervig, Hvidsande eller Ringkøbing.

Alagener
Vores bolcher er lavet på glukosesirup, druesukker og vand. Glukosesiruppen vi bruger er udvundet fra hvede og byg, mængden af restindholdet af gluten er dog så lavt, at det er tilladt at kalde vores bolcher glutenfrie.

Husk! Under opbevaring af bolcher holder de sig længst i noget lufttæt, dette kan være et syltetøjsglas eller behold bolcherne i foliet de ankom i, indtil de skal i brug. Undgå at stille bolcherne tæt på en varmekilde eller i direkte sollys, derved bliver de hverken klisteret eller misfarvet. Bedst før: Se dato bag på produktet.


 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gram

190 – 200stk i 1000gram, 20stk i 100gram, 95 – 100stk i 500gram