Rustne søm shot

Præsenterer vores håndlavede Rustne Søm Shots – en dristig smagsoplevelse, hvor hvert shot er som et dybt suk af lakrids og salmiak. Vores nøje udvalgte bolcher er omhyggeligt vendt i lakridspulver, før de elegant snoes ned i flasken, hvilket skaber en kontrastfyldt og kunstnerisk visuel oplevelse. Lad dig forføre af dette modige Rustne Søm Shot, der balancerer mellem intense smagsnoter og en visuel æstetik, og skaber et mindeværdigt øjeblik med hver eneste sip.

70,00 DKK

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse


Indpakning
Når man køber en shotsflaske hos os, leveres bolcherne i en flaske, klar til at blive fyldt med alkohol. Flasken bør stå med tilsat alkohol i fire timer, før den bruges.

Ingredienser
Sukker, vand, glukosesirup, druesukker (dextrose monohydrat), farvestof: E153, Lakrids pulver, Salmiak pulver.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1639kJ/38kcal
Fedt 0g
Heraf mættede fedtsyre 0g
Kulhydrat 96g
Heraf sukkerarter 71g
Protein 0g
Salt 0g

Opbevaring/Friskhed
Der bliver dagligt produceret håndlavede bolcher i vores kogeri i Ringkøbing, så du er garanteret friske og velsmagende bolcher ved køb i en af vores butikker i Søndervig, Hvidsande eller Ringkøbing.

Alagener
Vores bolcher er lavet af glukosesirup, druesukker og vand. Glukosesiruppen, vi bruger, er udvundet fra hvede og byg. Mængden af restindholdet af gluten er dog så lavt, at vi kan kalde vores bolcher glutenfrie.

Husk! Ved opbevaring af shots flasken skal du undgå at placere den tæt på en varmekilde eller i direkte sollys, da bolcherne hverken bliver misfarvede eller smelter i flasken. Bedst før: Se datoen bag på produktet.


 

Yderligere information

Vægt 0.135 kg
Størrelse 7 × 7 × 22 cm