Hindbær/Lakrids shot

Præsenterer vores håndlavede Hindbær/Lakrids Shots – en smagsoplevelse, der forener den saftige friskhed af hindbær med den blide karakter af lakrids. Hvert shot er som en symfoni af smagsnoter. Det snoede bolche i flasken udgør ikke kun en smagsoplevelse, men også et visuelt kunstværk, der indfanger den perfekte balance mellem frugt og krydderi. Tag en fordybende smagsrejse med vores Hindbær/Lakrids Shot, der leverer en unik og velsmagende harmoni med hver eneste sip.

70,00 DKK

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse


Indpakning
Når man køber en shotsflaske hos os, leveres bolcherne i en flaske, klar til at blive fyldt med alkohol. Flasken bør stå med tilsat alkohol i fire timer, før den bruges.

Ingredienser
Sukker, vand, glukosesirup, druesukker (dextrose monohydrat), farvestof: E153, Hindbær aroma, Lakrids pulver, Anis.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1639kJ/38kcal
Fedt 0g
Heraf mættede fedtsyre 0g
Kulhydrat 96g
Heraf sukkerarter 71g
Protein 0g
Salt 0g

Opbevaring/Friskhed
Der bliver dagligt produceret håndlavede bolcher i vores kogeri i Ringkøbing, så du er garanteret friske og velsmagende bolcher ved køb i en af vores butikker i Søndervig, Hvidsande eller Ringkøbing.

Alagener
Vores bolcher er lavet af glukosesirup, druesukker og vand. Glukosesiruppen, vi bruger, er udvundet fra hvede og byg. Mængden af restindholdet af gluten er dog så lavt, at vi kan kalde vores bolcher glutenfrie.

Husk! Ved opbevaring af shots flasken skal du undgå at placere den tæt på en varmekilde eller i direkte sollys, da bolcherne hverken bliver misfarvede eller smelter i flasken. Bedst før: Se datoen bag på produktet.


 

Yderligere information

Vægt 0.135 kg
Størrelse 7 × 7 × 22 cm