Abrikos Bolcher

Vores abrikos bolcher er et let syrligt bolche, som minder dig om smagen af Abrikos-sodavand. Den overrasker de fleste med sin friske og lækre smag!

Vores vision er at levere håndlavede kvalitets bolcher med den bedste smag til alle, der kommer forbi vores søde butik eller finder vores forhandlere.

Fra: 35,00 DKK

Beskrivelse


Indpakning
Når man køber bland selv bolcher hos os bliver de pakket i en klar og lufttæt bøtte, med plads til 110 gram nydelige og velsmagende bolcher, klar til at blive genbrugt igen og igen, efter egent behov.

Ingredienser
Sukker, vand, Glukosesirup, Druesukker (dextrose monohydrat), Aroma (abrikos), farve (E170, E120), Æblesyre.

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1639kJ/38kcal
Fedt 0g
Heraf mættede fedtsyre 0g
Kulhydrat 96g
Heraf sukkerarter 71g
Protein 0g
Salt 0g

Opbevaring/Friskhed
Der bliver dagligt produceret håndlavet bolcher i vores kogeri i Ringkøbing, så man er ganteret friske og velsmagende bolcher, ved en handel i en af vores butikker i Søndervig, Hvidsande eller Ringkøbing.

Husk! Under opbevaring af bolcher holder de sig længst i noget lufttæt, dette kan være et syltetøjsglas eller den klarere plastik bøtte bolcherne ankom i, efter brug bedes der lukke luften ud af bøtten, da bolcherne derfor holder sig længere. Undgå at stille bolcherne tæt på en varmekilde eller i direkte sollys, derved bliver de hverken klisteret eller misfarvet. Bedst før: Se dato bag på produktet.


 

Yderligere information

Vægt 0.11 kg
Størrelse 10 × 10 × 4.5 cm
Antal gram

110 gram, 220gram, 330gram