Hjemmelavede Karameller

Hos Ringkøbing Bolcher er vi vilde med alle former for søde sager og derfor har også fordybet os i fremstillingen lækre hjemmelavede karameller, der får tænderne til at løbe i vand. I alt vores arbejde går vi ind for klassisk dansk kvalitet, vi sætter en ære i at levere et stærkt håndværk og fremstille de bedste hjemmelavede karameller. Derfor er vores karameller altid håndlavet og fremstillet på de bedste danske råvarer. I vores udvalg har vi forskellige varianter af hjemmelavede karameller, så vi er sikrer på at du finder en favorit.

Viser alle 9 resultater

 • Hjemmelavede Karameller

  Fløde & Sydesalt – 100g karameller

  55,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Gudhjemblanding – 180g karamelblanding

  85,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Klassisk fløde – 100g karameller

  55,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Klassisk lakrids – 100g karameller

  55,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Lakrids & Sydesalt – 100g karameller

  55,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Peanuts & Sydesalt – 100g karameller

  55,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Saltblanding – 180g karamelblanding

  85,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Thank you for looking after the dog – 250g karameller

  110,00 DKK
 • Hjemmelavede Karameller

  Tillykke – 100g karameller

  70,00 DKK

Håndlavede Karameller

Hos Ringkøbing Bolcher serverer vi kun det bedste for vores kunder, hvilket vi sikrer ved at fastholde det klassiske håndværk i vores produktion. Derfor er det ikke bare hjemmelavede, men også håndlavede karameller, som du finder i vores sortiment. Vi håndælter smagen ind i vores karameller og sikrer at smagsnoter er afstemte, så du får en delikat smagsoplevelse. For os er en karamel ikke bare en karamel og vi bruger god tid på at opbygge de rette smagsnuancer, så hver enkelt karameltype fremstår som en udsøgt oplevelse. Vi ønsker at vores håndlavede karameller er synonymt med en gourmet oplevelse hver gang.

Karameller af gode danske råvarer

Alle vores karameller er fremstillet af naturlige danske råvarer, så du får den bedste kvalitet når du bestiller fra vores webshop. Vi har brugt mange timer på at måle og teste mængden og typer af smage til vores karameller af, så vi kun tilbyde dig det bedste af det bedste. Alle vores ingredienser er håndplukkede fra de bedste leverandører rundt om i landet. Lakrids er ikke bare lakrids og salten til vores salt-karamel er selvfølgelig fra Læsø. Hos Ringkøbing Bolcher har vi med andre ord øje for detaljen, som gør at vores karameller bliver eksklusiv smagsoplevelse hver gang.

Filtrer
Clear
Cache